Fair2work Hub op j72

fair2workMet veel plezier brengen we je op de hoogte van een nieuw initiatief in Nijmegen, op het gebied van sociaal ondernemen, werkgelegenheid en arbeidsparticipatie: de Fair2work Hub, bij j72. Dit is een centrum waar iedereen welkom is die een eigen bedrijf wil starten, als zelfstandige aan de slag wil of als sociaal ondernemer. Het is een co-werkplek, een co-creatieplaats en een ontmoetingspunt voor starters en gevestigde bedrijven. Het is bedoeld voor mensen met een migrantenachtergrond, sociale of internationale interesse. De Fair2work Hub past daarom perfect in het streven van j72 Nijmegen (en de wereld) een beetje beter en mooier te maken!

In november starten we een pilot waarin we gaan testen of ons concept passend is voor Nijmegen en de doelgroepen die we voor ogen hebben. Er doen 6 tot 12 deelnemers mee, met heel diverse achtergronden en ambities. Gedurende 2 maanden kijken we welke resultaten het centrum behaalt en op welke wijze instanties in en rond Nijmegen bereid zijn mee te investeren in een vernieuwend concept om mensen zelfstandig aan de slag te laten gaan. We nodigen professionals en organisaties uit voor wie het interessant zou kunnen zijn om met ons samen te werken. Graag nodigen we je uit om kennis met ons en de Hub te maken.

  • Wanneer:             dinsdag 29 november
  • Waar:                     j72, st. Jorisstraat 72 in Nijmegen
  • 15.45 uur:              inloop met koffie en thee
  • 16.00 uur:             inspiratie voor sociaal en internationaal ondernemen – wat is de Fair2work Hub en wat kan het voor jou / jouw organisatie / bedrijf betekenen?
  • 16.30 uur:              informeel praten over de Hub en mogelijkheden tot samenwerking

De Hub wordt ontwikkeld vanuit Fair2, samen met zelfstandigen en doelgroep vertegenwoordigers, onder wie Gesuino Poddighe, Sophie van Leest, Yelina Valdes en Lubna Alsayed. Het start vanuit J72 als basis voor trainingen en co-werkplekken.

Graag tot de 29e!

Hartelijke groet,

Caroline de Greeff, Gesuino Poddighe, Sophie van Leest, Yelina Valdes
Team Fair2work Hub

NB. Laat even weten of je komt en met hoeveel, i.v.m. de catering: Work@fair2.org

Geef een reactie