Open Dag j72

J72 poster 03

j72 is een plek voor mensen die willen dromen, delen en waarmaken. Het is een platform voor alle Nijmegenaren die elkaar willen helpen en zichzelf willen ontplooien. Er worden trainingen en workshops gegeven en jij kunt er met jouw groep vergaderen en ‘snode plannen’ smeden.

Onder onze regelmatige gasten bevinden zich mensen uit organisaties als Dichterbij, Driestroom, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Interpactum, Pluryn, ProjectYou, Radboud UMC, ROC Nijmegen, Talent op Tafel, Tandemwelzijn, Ugenda e.d.

Tijdens de Open Dag zullen verschillende groepen zich voorstellen. De WMO-denktank, over hoe zorg beter kan. Driekracht introduceert Cre[a]ctieve Trainingen, ‘Leren Tekenen, Schilderen …’ en daardoor beter voor jezelf opkomen. Pluryn’s Talentenexpeditie en Toekomstplan helpen mensen actief op zoek te gaan naar hun mogelijkheden op het gebied van scholing en werk. De workshop inclusie voor zorg-professionals die werken met mensen met een beperking. De Praktijk, één voordeur voor specialistische ondersteuning. En Talent op Tafel, aandacht voor verborgen talenten. Bijzonder Thuisafgehaald verzorgt deze middag de hapjes en drankjes.

Kom kennismaken, of weet jij iemand die geïnteresseerd is?

  • 8 september van 16.00 – 19.00 uur
  • Locatie: Jorisstraat 72, Nijmegen
  • met hapjes en drankjes

In samenwerking met ZRC

Geef een reactie