ToekomstPlan

Iedereen kan iets goed of doet iets graag. Helaas kan niet iedereen er ook echt werk van maken. Soms denk je dat het toch niet kan. Of weet je niet waar je moet beginnen en wie je moet vragen om jou te helpen.

Met het Toekomstplan willen wij jou leren ontdekken dat je heel veel prima zelf kunt. We helpen mensen die graag iets willen veranderen in hun leven en dat zelf willen regelen. Maar zelf regelen moet je leren. Het betekent dat je hulp moet durven te vragen voor dingen waar je NIET goed in bent, zodat jij die dingen kunt gaan doen waar jij WEL goed in bent. Deze hulp haal je bij voorkeur bij de leuke en/of belangrijke mensen om je heen. Maar je kunt ook bij professionals aankloppen.

Bij het maken van jouw Toekomstplan worden in een gesprek vragen aan je gesteld. Als je wilt, kun je bij zo’n bijeenkomst mensen meenemen die jij goed kent, die je vertrouwd en die jou kunnen helpen.

In een Toekomstplan werken we veel met beelden. Beelden zijn meestal duidelijker en je onthoudt die vaak beter dan alleen tekst. Op grote vellen papier wordt dan jouw plan getekend met daarin alle ingrediënten voor een haalbare en positieve toekomst.

Dus wil jij graag bepalen wat er in je leven gebeurt ? Doe het dan lekker zelf. Meld je aan bij Toekomstplan voor een positieve toekomst!

Heb je zin om zelf wat van je leven te maken? Lees dan verder…

Geef een antwoord