wijKringen

Wat doen wij?

Wij verzamelen verhalen

Met elkaar gaan we anders kijken naar het alledaagse. We beginnen hiervoor dichtbij huis, waar kom je je buren tegen? We gaan niet alleen broeden op ideeën, maar ze vooral doen! Zo komen we erachter wie onze wijk speciaal maken en waarom. Eén van de wijkringers Anna kwam op een mooi idee om mensen in te lijsten. Mensen die een verschil maken en die je wel in een doosje zou willen doen! Van de verhalen die we ophalen maken we filmpjes en we schrijven columns voor het wijkblad. Daarnaast brengen we een beetje leven in de brouwerij.

Mijn toekomstplan

Samen met mensen die voor jou belangrijk zijn ga je een toekomstplan maken. Hoe wil jij dat jouw leven er over 2 jaar uitziet en hoe wil jij dat het er niet uit ziet? Wat moet je kunnen, hebben of hebben geleerd? Wie kan je een vraag stellen? Wat zijn de eerste stappen die je neemt.

Wij samen

Met de andere wijkringers deel je jouw plan. Daar waar je hulp of steun kunt gebruiken vraag je die aan elkaar. Jij helpt met wat je kunt of weet weer anderen met het uitvoeren van hun plan. Samen maak je elkaars wereld groter!

 

Op Facebook:

Wijkring Malden

Wijkring Grootstal Nijmegen

Wijkring Lindenholt Nijmegen

Wijkring Groesbeek

Website ‘We Zijn Er’

Geef een reactie